Misiunea noastră

Obiectivul nostru de bază este să producem în mod constant ciocolată de primă calitate, ce împlinește  atât așteptările consumatorilor din toate punctele de vedere și în același timp se supune reglementărilor de igienă a alimentației.

 

Pentru a produce ciocolatele perfecte este nevoie de cele mai rafinate ingrediente: de aceea chocoMe folosește numai baze de ciocolate cu 100% conținut de unt de cacao de la Callebaut, cea mai mare companie producătoare de ciocolată din lume ce își procură diferitele ingrediente pentru toppinguri prin intermediul furnizorilor selectați cu atenție din Germania, Italia și Franța.

 

În timpul activităților noastre de afaceri aplicăm standarde stringente și condiții stricte pentru a asigura că produsele noatre alimentare împlinesc atât reglementările oficiale cât și cerințele clienților.

 

Creând ciocolatele în ideea de a nu face niciun compromis folosim exclusiv ingrediente de calitate; mai mult, pentru a evita procesul de producție în masă, pregătim ambalajul fiecărei ciocolate noi înșine.

 

Dăm atenție specială nu numai folosirii ingredientelor de cea mai bună calitate, dar de asemenea și creării unui aspect ce îți ia respirația, unic și impresionant prin  plasarea toppingurilor pe bazele ciocolatelor – ce a devenit marca distinctă a chocoMe.

 

Ideea noastră de bază de a tinde spre perfecțiune și de a nu face compromisuri poate fi recunoscută în toate stadiile de producție: de la obținerea ingredientelor prin toate stadiile de producție până la livrarea produsului final.

 

A fi inovatori nu este doar un ideal pentru noi, ci un sprijin esențial: în acest fel putem rămâne cu un pas înaintea competitorilor noștri și această calitate asigură, de asemenea, îmbunătățirea constantă a produsului nostru.

 

Angajații noștri primesc traininguri în mod regulat pentru a menține aceste standarde pentru ca fiecare angajat să se poată identifica cu mai sus menționatele principii și să își împlinească sarcinile în mod corespunzător.