Produse cu fructe

La toppingurile noastre de fructe din fructele liofilizate este extrasă doar umiditatea fructului, aromele caracteristice se păstrează concentrate şi nu se pierd nici vitaminele, nici substanţele minerale valoroase
Aceste fructe prelucrate într-un mod unic nu conţin conservant, arome, zahăr, colorant adăugat, sunt perfect “originale” şi nu depind de sezon: în orice perioadă a anului redau aroma naturală a fructului respectiv. 

Produse cu condimente

Boabele de cacao care servesc ca materie primă a ciocolăţii ascund în sine o mulţime de arome diversificate care pot fi scoase în evidenţă prin condimentarea tabletelor.
Gustul iute-acrişor, cel egzotic-amărui sau caracterul cremos-moale, cu scorţişoară – totul depinde de condimentele folosite la care adăugăm toppinguri cu caractere asemnătăoare.

Produse nuci-fructe

Seminţele oleaginoase bogate în proteine şi fibre şi fructele liofilizate natural vii lasă în urma lor o senzaţie intensă de aromă de lungă durată, indiferent de baza de ciocolată pe care sunt aplicate. Combinaţia fructelor moi cu seminţele fin crocante oferă gurii o revelaţie de neuitat.

Produse cu flori

Prin ciocolăţile cu flori realizăm o sinestesie gastronomică: nasul simte mireasma trandafirului, a toporaşelor şi a iasomiei, iar în completarea acestora vin toppingurile alese topindu-se limbă, umplând gura cu arome natural, uşor îndulcite.
Atenţiune: deja după gustarea unei singure creaţii cu flori s-ar putea să simţim cum ne copleşeşte pofta în faţa unui buchet de flori. 

Creații pentru vinuri

Ciocolată şi vin – produse gastronomice cu o lume palpitantă în sine, care oferă papilelor gustative sute de componente diferite de aromă . Ce se întâmplă dacă sunt combinate?
Cu ajutorul unor sommelieri renumiţi  am preparat combinaţii de ciocolată cu caractere aromatice asemănătoare unui anumit vin. Pe parcursul degustării se recomandă următoarea ordine: prima dată să ne delectăm cu aspectul unic, textura ciocolăţii preparate manual, culoarea, sclipirea vinului. Să cunoaştem aroma băuturii, parfumul ciocolăţii şi al toppingurilor. 

Să sorbim din vin, apoi să luăm în gură un cubuleţ mic de ciocolată şi să-i permitem ca în câteva secunde să se topească după care s-l spălăm cu puţin vin . 

Produse cu nuci

Ciocolată alune. Sau migdale. Sunt clasice. Noi totuşi am reuşit să le transformăm în ingrediente unice: pe de o parte prin amestecarea acestor toppinguri bogate în fibre, sănătoase şi gustoase, pe de altă parte prin utilizarea celor mai excelente materii prime: a alunelor de Piemont, considerate ca fiind cele mai bune pe plan mondial sau a fisticului de Bronte ridicat în slăvi de către renumiţi şefi de bucătărie.

Produse cu cafea

Cafeaua şi ciocolata sunt înrudite, pot fi considerate chiar şi verişoare.
Materia lor primă provine din zone geografice asemănătoare, operaţiunile de preparare a lor (de ex.prăjirea) sunt parţial identice. Nu este de mirare că se potrivesc atât de bine.  În zilele noastre sunt la modă produsele aşa numite “curate”, cum ar fi “etiopian”, “din Galapagos”, etc. Totodată cafelele mixte produse din diferite soiuri de cafea care provin din locuri diferite de producţie rămân totdeauna speciale, în cazul acestora componenţii armonizează plăcut între ei. La realizarea creaţiilor de ciocolată cu cafea chocoMe scopul nostru a fost prezentarea diferitelor nuanţe ale lumii bogate a gusturilor boabelor de cafea. 

Creații exclusive

Pe tabletele familiei noastre exclusive de produse, speciale ca mod de ambalare şi gust, accesibile pe o durată determinată şi într-o cantitate limitată se găsesc toppinguri unice şi motive festive.

Creații cu argint comestibil

Strălucirea nu a fost poate niciodată mai apetisantă. Toppingul de argint comestibil reprezintă o adevărată raritate, capabil să mărească în continuare strălucirea chiar şi a unei creaţii cu grijă compuse. Deşi argintul nu dispune de un gust de sine stătător, captivează ochii prin strălucirea metalică şi prin exclusivitatea lui.

Creații cu aur comestibil

Deşi nu influenţează aroma şi gustul ciocolăţii, nimeni nu poate să treacă indiferent pe lângă fumul de aur veritabil de 23 de carate, aplicat pe tablete. Pentru  toppingul cel mai nobil, importat din leagănul renaşterii, am preparat creaţii asortate în culoare.  

Premii