Voilé

Coajă de portocale spaniole glasate cufundate în ciocolată neagrő, condimentate cu scorţişoară şi cuişoare 
Coaja de portocale provenită din Spania (Valencia) este feliată manual, cu grijă, printre pereţi chocoMe, pentru ca gustul ei de neuitat, dar şi forma şi aspectul să fie mai provocatoare. Prin condimentare cu un praf de scorţişoare-cuişoare aroma cojii de portocale devine şi mai memorabilă. 

Voilé

Ghimbir glasat cufundat în ciocolată neagră
Aroma marcantă de Arriba din Ecuador şi de Forastero blend din Africa este parcă predispusă lângă  aroma durabilă proaspătă, iute, amăruie, dulceagă şi totodată răcoritoare care caracterizează ghimbirul. 

Voilé

Candied pink grapefruit peel coated with dark chocolate from Venezuela

The outer layer of our rather special Voilé consists of Venezuelan dark chocolate holding the pink grapefruit in a bittersweet embrace. Due to the freeze-drying process the fruit is able to keep it's flavour harmony of being sweet, sharp and bitterish as the same time.
Pink grapefruit


Grapefruit is one of the most versatile of fruits, with a flavour that has equally sweet, sour and bitter notes. This fact is unsurprising when we look at it's heritage: it is a result of cross-breeding orange and pomelo. The pink variety is merely a hundred years old, with a more lively aroma and a less bitter taste than it's white and red cousins.

Voilé

Premii